Prodej dětské obuvi, dámské obuvi, pánské obuvi, dětské botičky, boty pro muže, obuv pro ženy
U nás máme nad 1 500 Kč dopravu zdarma!
    Online prodej sortimentu dětské, dámské a pánské obuvi.
O nás  |  Jak nakupovat  |  Kontaktujte nás         
        
Nemáte žádné zboží v košíku.
NAŠE NABÍDKA
EMAIL NOVINKY



Přeji si zasílat novinky na email.
Můj email:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů


PRODEJNA TÁBOR


Dětská obuv Tábor
Navštivte také naši prodejnu

KALIN Plus Tábor
Bílkova 2975
390 02 Tábor

Otevírací doba:
Po-Pá 8:30 - 17:30
So 8:30 - 11:30

Tel.: +420 777 580 778


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ | GDPR

  1. Úvodní informace

    KALIN Plus s.r.o., Slapy 77, 391 76  Slapy, IČ: 26024616, DIČ: CZ26024616., zapsaný v obchodního registru vedený Krajským soudem v Českých Budějovicích pod spisovou značkou C 9716.,  (dále jen „Správce“) poskytuje služby prostřednictvím internetové prezentace na adrese www.obuvtabor.cz (dále jen „Služby“).
    Tento dokument obsahuje podmínky zpracování osobních údajů zákazníka (fyzické osoby) při poskytování Služeb.

  2. Účel zpracování osobních údajů

    Účelem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy o poskytování Služeb uzavřené mezi Správcem a zákazníkem a zasílání obchodních sdělení týkajících se Služeb zákazníkovi.

  3. Rozsah zpracování osobních údajů

    Osobní údaje zákazníka budou zpracovávány v následujícím rozsahu údajů poskytnutých Správci zákazníkem při učinění objednávky formou email zprávy nebo online formulářem na web prezentaci; identifikačních údaje zákazníka poskytnutých Správci: (jméno, příjmení, adresa ulice fakturace, adresa obce fakturace, psč fakturace, adresa ulice pro doručení, adresa obce pro doručení, psč pro doručení) a údajů o poskytnutých Službách shromážděných Správcem (IP adresa, email schránka, telefonní číslo).

  4. Doba zpracování osobních údajů

    Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání smlouvy o poskytování Služeb a dále do konce kalendářního roku, v němž bylo ukončeno plnění smlouvy o poskytování Služeb, a po dobu pěti následujících kalendářních let. Tím není dotčeno právo Správce využívat emailovou adresu zákazníka k zasílání obchodních sdělení, a to až do odvolání souhlasu se zasíláním obchodních sdělení zákazníkem.

  5. Další informace o zpracování osobních údajů
    1. Způsob zpracování osobních údajů. Osobní údaje zákazníků budou zpracovávány automatizovaně v elektronické formě.
    2. Zpracovatelé osobních údajů. Správce při zpracování osobních údajů zákazníků Služeb využívá zpracovatele - společnost GALAXIMA s.r.o., IČ: 030 30 741, České Budějovice.
    3. Příjemci osobních údajů. Správce při zpracování osobních údajů zákazníků Služeb nepředává jejich osobní údaje žádným příjemcům.
  6. Poučení o právech zákazníků

    Souhlas se zpracováním osobních údajů
    1. Právo zákazníka na přístup k osobním údajům. Zákazník má právo požádat Správce o poskytnutí informace o zpracování jeho osobních údajů. Informace bude zákazníkovi poskytnuta bez zbytečného odkladu.
    2. Dobrovolnost poskytnutí osobních údajů.Zákazník není podle žádného obecně závazného právního předpisu povinen poskytnout Správci své osobní údaje ani udělit Správci souhlas s jejich zpracováním; poskytnutí osobních údajů a udělení souhlasu s jejich zpracováním je zcela dobrovolné. Odvolání souhlasu zákazníka se zasíláním obchodních sdělení nebude mít žádný vliv na možnost využívat Služby.
    3. Další práva zákazníka. Každý zákazník, který zjistí nebo se domnívá, že Správce provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou jeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat Správce o vysvětlení, nebo požadovat, aby Správce odstranil tento vzniklý stav. Jestliže bude žádost zákazníka shledána oprávněnou, Správce neprodleně odstraní závadný stav. Pokud Správce žádosti nevyhoví, může se zákazník obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů; právo zákazníka obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo tím není dotčeno.
    4. Kontakt pro dotazy a informace ohledně zpracování osobních údajů. Zákazník je oprávněn se obrátit na Správce s dotazem ohledně zpracování osobních údajů prostřednictvím emailové adresy info@obuvtabor.cz nebo na adrese sídla firmy.
  7. Zákazník souhlasí s tím, aby Správce zpracovával jeho osobní údaje v souladu s výše uvedenými informacemi.

  8. Ukončení zpracování osobních údajů
    1. Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů. Zákazník je oprávněn kdykoliv odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů nebo souhlas se zasíláním obchodních sdělení, a to zasláním příslušné zprávy na emailovou adresu info@obuvtabor.cz
    2. Zpracovávání osobních údajů po ukončení služby. Po odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů mohou být osobní údaje zákazníka zpracovávány v souladu s ustanovením § 5 odst. 2 písm. b) nebo e) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (zákon o ochraně osobních údajů), v nezbytném rozsahu a po nezbytnou dobu za účelem plnění Smlouvy nebo ochrany práv a právem chráněných zájmů Správce, příjemce osobních údajů nebo jiné dotčené osoby.
  9. Informace o používání Cookies
      • Cookies a internetové tagy. Sbírat nebo sdílet informace můžete, aniž byste o tom věděli, také během surfování po internetu. Tedy sbírají a sdílejí je za vás malé datové soubory, označované jako cookies, nebo internetové tagy. Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit cookies na Cache zařízení.
      • Co jsou cookies? Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, osobní údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou. Stránky díky tomuto poznají Vaši předchozí návštěvu a vědí, že jste se již například v jejich rámci přihlašovali a rozklikli jejich některé části.
        Většina prohlížečů má počáteční nastavení umožňující příjem cookies. Pokud si přejete, můžete prohlížeč nastavit tak, aby cookies odmítal nebo aby vás varoval, kdykoli jsou cookies zasílány. Rovněž lze ve Vašem prohlížeči nastavit prohlížení webových stránek v anonymním okně, kdy rovněž nebudou cookies zasílány. Odmítnutí cookies na stránce, kterou jste navštívili, může způsobit, že na určité oblasti stránky nebudete moci vstoupit, některé funkce mohou být potlačeny nebo při návštěvě stránky nebudete moci přijímat osobní informace.

Prodej dětské obuvi



Pokud budete mít zájem, přeměříme velikost nohou Vašich dětí, poradíme s výběrem správné velikosti a střihu a také typu pro konkrétní sezónu a použití botiček. Vhodnou velikost obuvi s Vámi Vašim dětem vyzkoušíme a seznámíme Vás také se zásadami správného ošetřování a udržování obuvi.

V naší nabídce v prodejně v Táboře naleznete další doplňky, jako jsou například peněženky, ponožky, punčocháče, prostředky pro impregnaci a ošetření obuvi, vložky do bot, atd.

V naší prodejně v Táboře a na eshopu prodáváme tuto obuv:


EET evidence

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;
v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

    Dětská obuv Tábor 

Obuv Tábor, dětské botičky v Táboře, dámské boty Tábor  777 580 778
Email prodejna obuvi Tábor   objednavky@obuvtabor.cz